Pizza-Slider-1280

DIE BESTE PIZZA

in Zell am See
Spezialitaeten-Slider-1280

VIELFALT

ist unser Motto

Restaurant-Slider-1280

EIN ERLEBNIS

für jeden

Our Specials
BE6R1416-1683

Our Homemade potato

Our Homemade potato Gnocchi is being prepared fresh daily. For this purpose 130g of fresh salmon filet is roasted genlty golden brown on the outside and succulent on the inside. Then it is refined with saffron mousseline sauce and garnished with zucchini and cherry tomatoes.

BE6R1459-1683

Our Antipasti

Our Antipasti is being prepared fresh every day at lunchtime and in the evening. It is either possible to let our kitchen chef select a variation of antipasti, or to select the antipasti for yourself. Examples of our daily, changing antipasti are: Vitello Tonno, Rostbeef-Rolls, Stuffed Olives, Garlic-Chilli-Shrimps, Bruschetta, Salmon Tartar, Seafood Salad, Grilled Vegetables […]

BE6R1471-1683

Our Pizza

For our pizza nearly all ingredients are imported from Italy. We use a special flour mix with a high proportion of whole grain from the northern region of Italy for the dough. Our Mozzarella and our tomato sauce is produced in Italy. Our high-quality prosciutto di parma is ripening 18 months, in the Parma province, […]

Our Menu

Campari Orange

5.20

Campari Soda

5.20

Martini – bianco, dry oder rosso

4.10

Prosecco

3.80

Prosecco Aperol

4.50

Prosecco Orange

3.80

Antipasti Variation – 1 Person

von unserem Küchenchef zusammengestellt (C/F/L/M/N/G/B/A)

10.00

Antipasti Variation – 2 Personen

von unserem Küchenchef zusammengestellt (C/F/L/M/N/G/B/A)

17.00

Büffelmozzarella

frische Feigen, Prosciutto, Pfefferhonig, Haselnüsse (C/F/L/M/N/G/H)

13.00

Caesar Salat

gebratene Garnelen, Romana Salat, Croutons, Parmesan (C/F/L/M/N/G/B/A)

15.90

Insalata Mista (V)

Blattsalat, gehobeltes Gemüse, Kirschtomaten, Sprossen (C/F/L/M/N/P)

7.00

Lachs „Crudo“

Kapern, Ofenpaprika, Limetten (F/L/M/D)  

13.00

Rindercarpaccio

Stangensellerie, weisse Pfeffercreme, Parmesan, fleur de sel (C/L/G/H/F)

13.50

Salat Piazza 4 (V)

gebratenes mediterranes Gemüse, Ziegenfrischkäse, Pesto (C/F/L/M/N/G)

12.00

Parmesanschaumsuppe mit Grissini & Parma Schinken

(A/G/L)

5.90

Tomatencremesuppe mit Basilikum (V)

(A/L/G)

5.30

Fettuccine Pescatore

Garnelen, Muscheln, Calamari, Tomaten, Knoblauch (A/C/G/B/R)

14.90

Hausgemachte Kalbfleisch Ravioli

Blattspinat, braune Butter, Parmesan (A/C/G)

13.90

Hausgemachte Kartoffel Gnocchi

Safran, gebratener Frischlachs, Zucchini (A/C/G/D)

15.50

Lasagne “Piazza 4”

(A/C/G)

11.50

Pennette alla Puttanesca (V)

Oliven, getr. Tomaten, Kapern, Schafskäse (A/C/G)

11.50

Risotto della Mama (V)

geröstete Nüsse, Birnen, Ziegenfrischkäse, Rucola (H/G)

12.00

Spaghetti Bolognese

(A/C/G)

9.50

Spaghetti mit Tomatensauce (V)

(A/C/G)

8.50

Caprese

Büffelmozzarella, Prosciutto San Daniele, Kirschtomaten, Rucola (A/G)

15.50

Carpaccio

R. Carpaccio, grober Pfeffer, Pecorino, Trüffelöl (A/G)

15.50

Diavolo

Salami Napoli (scharf) (A/G)

11.90

Frutti di mare

Crevetten, Muscheln, Calamari, Knoblauch (A/G/B/R)

15.50

Hawaii

Schinken, Ananas (A/G)

11.90

Jacqueline

Gorgonzola, Rucola (A/G)

11.90

Mammamia (V)

Blattspinat, Schafskäse, Oliven (A/G)

11.90

Margherita (V)

(A/G)

8.90

Piazza 4

Prosciutto San Daniele, Mascarpone, Rucola (A/G)

14.50

Prosciutto

Schinken, Champignons (A/G)

11.90

Salmone

Lauch, Kapern, Räucherlachs, Sauerrahm (A/G/D)

14.50

Tonno

Thunfisch, Zwiebel (A/G)

11.90

Verdura (V)

frisches Saisongemüse (A/G/P)

10.90

Sorbetto al Limone

(G)

5.90

Tiramisu a la Piazza 4

(G/A)

7.00

Vanille Panna Cotta

mit frischen roten Beeren (G)

7.00

ALLERGEN VERZEICHNIS

A – Glutenhaltiges Getreide

B – Krebstier und daraus gewonnene Erzeugnisse

C – Eier und daraus gewonnene Erzeugnisse

D – Fische und daraus gewonnene Erzeugnisse

E – Erdnüsse und daraus gewonnene Erzeugnisse

F – Sojabohnen und daraus gewonnene Erzeugnisse

G – Milch und daraus gewonnene Erzeugnisse

H – Schalenfrüchte, Mandeln, Haselnüsse, Walnüsse…..

L – Sellerie und daraus gewonnenen Erzeugnisse

M – Senf und daraus gewonnene Erzeugnisse

N – Sesamsamen und daraus gewonnenen Erzeugnisse

O – Schwefeldioxid und Sulphite in Konzentration von mehr als 10 mg/kg

P – Lupinien und daraus gewonnene Erzeugnisse ( Bohnen,Erbsen…)

R – Weichtiere und daraus gewonnene Erzeugnisse

Trotz sorgfältiger Herstellung unserer Gerichte können neben den gekennzeichneten Zutaten
Spuren anderer Stoffe enthalten sein, die im Produktionsprozess in der Küche verwendet werden!

The best pizza restaurant in Zell am See

Reserve now
What we offer
BE6R1459
  • Space for 75 guests
  • Specialities of the house: Antipasti, original ital. stone-oven pizza, homemade gnocci and ravioli, homemade icecream
  • Also suitable for company events, birthday parties and other events
  • Or a business meeting
  • Or come just for a dessert and some coffee
Contact us
  • 5700 Zell am See, Stadtpl. 4, 5700 Zell am See

  • +43 (0)6542 7264156